Omdrejning jeres Ebay om mig side i en malkeko.

Hvis Ebay’s tal er til troede kun 6% af eBay sælgere bruge om mig side facilitet. Hvis nogen tvivler på effektiviteten af er en om mig side det værd at bemærke, at over 30% af magt sælgere har en.

Der er tre måder, som enhver sælger kan drage fordel af ved hjælp af denne facilitet. Først og fremmest er det det eneste sted på eBay, hvor en sælger kan reklamere for deres eller andres-websted. Dette kan være en kraftfuld måde at dirigere trafik til dit websted, især hvis dit websted er relateret til den niche eller gruppe af produkter, du sælger på eBay.

Selv hvis du ikke har din egen hjemmeside kan du generere indtægter ved at dirigere besøgende til en affiliate program, som du har tilmeldt dig. Faktisk kan du placere op til 3 links på din side, så du kunne have en peger mod din egen hjemmeside og de andre to til affiliate programmer.

Samt at give links er hovedformålet med en om mig side for dig at fortælle potentielle tilbudsgivere noget om dig selv og din virksomhed. Det er en kendsgerning, at de fleste mennesker foretrækker at gøre forretninger med nogen, de kender frem for en ansigtsløs fremmed.

Om mig side giver dig mulighed for at introducere dig selv og du kan endda inkludere billeder af dig selv og din familie.

Du kan også tilføje enten en komplet liste over de andre elementer, du har til salg på eBay eller en liste over dine seneste feedbacks og kommentarer. Disse kan medvirke til at inspirere tillid, tilbudsgivere. Hvis du ikke allerede har en om mig side så du virkelig skal begynde at tænke på at få en. Der er ingen grund til hvorfor du ikke bør eBay giver en meget enkel trinvis værktøj til at opbygge din side. Det er nemt, der er ingen tekniske færdigheder, der kræves. Alt du skal gøre er, vælge et layout, tilføje dine oplysninger og derefter få vist og gemme din side. Når du er færdig, vil eBay sende dig Web site adressen (URL) til at dele med dine venner.

Når du har bygget din og uploadet din side eBay vil placere en “mig” ikon ved siden af dit ID. Dog ikke bare stole på dette alene at få besøgende til din side om mig. Du bør omfatte en omtale eller linke til din om mig side i alle dine fortegnelser. En sætning som “at finde ud af mere om denne sælger besøg deres om mig side” eller hvis du er fortrolig med HTML kan du tilføje en faktiske Klik her link.

Hvis du er en af 94% af sælgere, der ikke i øjeblikket bruger denne gratis facilitet du mangler en gylden mulighed for at øge din online indkomst. Må ikke spilde nay mere tid, gå og tjekke det ud nu.


Leave a Reply