Nemme trin til at vælge og skabe en traditionelle Baby brusebad gave

Gavekurve

Gavekurve er noget du kan købe eller gøre. Hvis du vil spare lidt penge, købe en dejlig, billig kurv fra Wal-Mart, Target, Kmart, eller andre detailkæder og derefter fylde den med varer som baby pulver, lotion, ble fløde, vaskeklude, hagesmække, sveller, flasker, Bidering, sutter, og så videre.

En dejlig tilføjet touch, købe en anden kurv til forældrene. I denne kurv, tilføje nogle kiks og ost med funklende grape juice, Godiva chokolade, skumbad, gourmetkaffe, hjemmebagte cookies eller muffins, to biografbilletter, og så videre.

Strik

Smukt, hånd strikkede tæpper, motorhjelm, jakker og andre gaver er altid en velkommen gave. Med denne type baby gave er det tydeligt, at personen sætte enorme tid og kræfter i at gøre noget særligt, noget varmt og skattede.

Sko Brunering

Dette fortsætter med at være et skattet tradition. Bronzed sko kunne gives som et certifikat for par at have gjort efter fødslen af barnet eller dette gør en fremragende gave til vedtagne babyer.

I dag, har mere end 14 millioner baby sko været Bruneret. Mens kun sko blev Bruneret på én gang, kan i dag andre babyudstyr bronzed til også for at omfatte udstoppede dyr, sutter, sutteflasker, osv.

Første tand indehaveren

En tidløs, forsølvet første tand indehaveren er noget de snart-til-være forældre ville elske. Disse indehavere kan være indgraveret med baby’s initialer eller navn og nogle har en nice Plexiglas hængslet låg til at beskytte den dyrebare tand.

Et alternativ til dette er den “Første krølle” holder til barnets første klipning, som det ses i billedet til højre. Billedrammer

Par elsker altid søde billedrammer, perfekt for at vise det nyeste medlem af familien. Du vil finde alle design tænkelige som en tin ramme med en Noahs Ark motiv, keramiske rammer med små kaniner eller ænder, crystal rammer mv. Med denne form for gave, kan tema i børnehave blive matchet perfekt.

“Sparegris”

Selv om du kunne bo med traditionen og gå med en lille piggy som vist, baby bredden findes i alle former, størrelser og designs. Noget lavet af tin eller sølv ser smuk og vil vare i årevis, hvilket gør det den perfekte souvenir.

Muligheder for gaver er uendelige. Det vigtigste er at tænke hvad forældrene får brug for deres nyfødte barn. Babyer gå gennem tonsvis af bleer, Barneseng plader, hagesmække, sveller og sokker, så du vil altid være sikker med nogen af disse elementer.

Leave a Reply