Dårlige æbler på stamtræ

Nyheden om at et barn i familien er autistisk er oftest mødt med en række af reaktioner. Mens alle familiens medlemmer, endda udvidet, ville være støttende i en ideel verden, er den triste sandhed, at mange er væmmes eller skuffet. Et familiemedlem skælde den autistiske barn ofte? Han eller hun ser på dit autistiske barn uretfærdigt? Er dette familiemedlem insistere på at behandle din autistiske barn på samme måde, han eller hun behandler alle de andre børn i familien, selv når det er upassende? Disse er tegn på at denne relative ikke er modtagelig for enten dit autistiske barn eller situationen. Dette kan være ofte være tilfældet, når at opdage et barn er autist, så som forælder klar og parat til dette til at ske.

Ofte, forstår uimodtagelige pårørende simpelthen ikke hvad autisme er, eller hvad det betyder for dit barn og din nærmeste familie. Selv om mange ser autisme som en mental retardering, er mange autistiske børn og voksne meget intelligente; de er bare ude af stand til at kommunikere dette på samme måde, som andre ville. Prøv at forklare hvad autisme betyder, at denne familie medlem, og har ham eller hende tilbringe noget tid med dig og din autistiske barn. Muligt for dem at se effekten af autisme og de metoder, du kan bruge til at klare.

Hvis familiemedlemmet fortsætter med at være unsupportive eller nægter din forklaring, spørge, hvorfor denne familiemedlem er så uimodtagelige for situationen. Er de bange for at såre barnet? Er de bekymret over den ekstra ansvar, når tilbringe tid sammen med barnet? Måske de føler sig skyldig eller er flov. Hvis du kan lokalisere derfor et familiemedlem er uimodtagelige, kan du bedre adresse spørgsmålet og forhåbentlig hjælpe ham eller hende overvinde deres oprindelige opfattelser.

Måske vil ingen mængde af taler eller tilbringe tid sammen hjælpe denne familie medlem overvinde deres fordomme. Hvis denne person har stædigt gjort op hans eller hendes sind, vil du aldrig kunne vise ham eller hende hvor smuk din søn eller datter er-autisme og alle. Hvis dette er tilfældet, at fjerne denne person fra dit liv kan blive vanskeligt, men det vil også slippe dig og dit barn af denne familiemedlem negativ energi og personlighed. I denne tredje situation, du har brug for den bedste positive støtte. Husk, at andre medlemmer af familien har været støttende; at dine børn er justering af godt og er en kilde til styrke for dig. Styrke dit netværk ved at deltage i overordnede støttegrupper for autistiske børn. Og husk at du kan omgive dig med dem, der accepterer og elsker dit barn-familie eller ej.


Leave a Reply