Alt om foto mosaikker

Foto mosaikker er faktisk en meget ny opfindelse, menes skal oprettes først i halvfemserne. Foto mosaikker er blevet meget populære i hele verden, men for deres unikke appel.

Et foto mosaik er et foto, der består af mange mindre billeder. At sige det en anden måde: et foto mosaik er et foto, der har været delt op i små kvadrater eller rektangler. Hvert rektangel er erstattet af et separat billede, der kommer nærmest farve rektanglet var.

Et billede er værd en tusind ord for at forklare hvad en foto mosaik er ligesom, selv. Gå til Google Image Search eller Yahoo billedsøgning og Søg efter “photomosaics”.

En af de første skabere af foto mosaikker, Robert Silvers, patenteret produktion af og navn fotomosaik. Men, hr. Silvers patent ikke giver ham eneret til at gøre foto mosaikker. Der er mange virksomheder over hele verden ved hjælp af forskellige metoder og teknologier til lovligt oprette foto mosaikker.

Der er flere måder at oprette eller få foto mosaikker.

Den første metode er kedelig, at sige mildt. Ved hjælp af photoshop eller anden editor, kan du manuelt klippe og indsætte billeder sammen for at skabe større billede. Denne teknik er meget tidskrævende, selv, og der er virkelig ingen grund til at anvende denne metode.

Den anden metode er at bruge fotografiske mosaik software. Der er mange versioner af gratis software, der kan hjælpe dig meget mere nemt oprette foto mosaikker. Selvfølgelig vil der være mindst et kort indlæringskurve, men de fleste er ikke alt for svært at bruge.

Den tredje og endelige metode til at opnå en brugerdefineret Foto Mosaik er til at betale en professionel foto mosaik designer til at oprette på for dig. Dette er naturligvis den dyreste løsning, men det vil nok også give dig den højeste kvalitet færdige produkt.

Virkelig, det er helt op til og hvad du har brug for og ønsker! Happy foto mosaik-ing!


Leave a Reply